Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exjugador blaugrana Julio Alberto visita Ripollet dins el programa 'Enganxa't a l'esport'

El passat dilluns, 20 d'abril, es van celebrar a Ripollet diferents activitats incloses en el programa 'Enganxa't a l'esport', organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l'Agrupació Barça Veterans i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet.

Al llarg del dia, uns 250 nens i nenes van assistir a dues xerrades al Teatre Auditori, una adreçada a alumnes de 3r i 4t d'ESO i la segona als integrants de les escoles de base de les entitats esportives. Les activitats es van cloure a 2/4 de vuit del vespre amb una taula-debat al Teatre amb la presència dels exjugadors del Barça, Julio Alberto Moreno i Joan Vilar i Carol Rodríguez, tècnica del Pla local de drogodependència de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet.

L'objectiu d'aquesta activitat, que es realitza per segona vegada al Vallès Occidental, és conscienciar sobre la prevenció del consum de drogues i promoure la pràctica esportiva entre els més joves. Aquest programa compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de l'Esport.

F.R.

Foto: (d'esquerra a dreta) Joan Vilar, Julio Alberto Moreno, Toni Miralles i Carol Rodriguez.