Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tennis taula Finques Ripollet Sotscampió d'Espanya Infantil

Del 4 al 8 d'abril es van disputar a Pontevedra els Campionats d'Espanya Infantils de Tennis de Taula. El Club Tennis Taula Ripollet va estar representat per 7 jugadors distribuïts en 3 equips, un de masculí i dos de femenins. El millor resultat el va assolir el Finques Ripollet A, a la categoria femenina que, composat per Berta López i Lorena Birlan, va proclamar-se Sotscampió d'Espanya per equips després de quedar primeres de grup en la fase prèvia, derrotar en la semifinal al Marnys Cartagena per 3-2 i caure a la final amb el CN Mataró Quadis per 0-3.

Per la seva part, el Finques Ripollet B, composat per Anna Ibañez i Júlia López, va aconseguir la 14a posició, després de quedar quartes de grup en la fase prèvia, i guanyar en el quadre final al ADTM Leganés per 3-2 i perdre amb el Collosa Valladolid TM per 0-3.

Pel que fa al nois, el Sandacos Ripollet, composat per Andy Frey, Karl Frey i Raúl Porta van assolir una meritòria 10a posició en passar com a líders la 1a fase de grups, quedar 3r a la segona fase de grups, guanyar al quadre final al Termotur Calella per 3-1 i perdre amb el CTT Mediterraneo per 0-3.

En l'apartat d'individuals i dobles el millor resultat el va assolir Berta López en la categoria de dobles mixtos, fent parella amb Yordi-Jason Ramos del CN Mataró Quadis, van aconseguir la medalla de bronze finalment. Els jugadors ripolletencs van estar dirigits a les bandes per Mihaela Chirita, Miquel Arnau i Juan Mateo.

F.R.

Fotografia de grup (d'esquerra a dreta): Júlia López, Anna Ibáñez, Lorena Birlam, Berta López, Andy Frey, Raúl Porta i Karl Frey.