Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Jordi a la Rambla torna a lluir en la seva 22ª edició

Ripollet es va tornar a bolcar el passat diumenge, 19 d'abril, amb la celebració del Sant Jordi a la Rambla, que enguany celebrava la seva 22a edició. Sota la organització de la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC), amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultural, la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme i entitats locals, la festa ha comptat enguany amb la participació d'unes 55 entitats i una quarantena de parades de productes artesans.

Com ja ve sent tradicional, el Sant Jordi a la Rambla va ser el marc de la celebració de la 13a edició de la Mostra Gastronòmica, on van oferir les seves millors receptes algunes pastisseries, bars i restaurants de Ripollet, així com l'entitat El Setrill. A més, es van poder degustar diversos caves i vins catalans. Els més petits també van gaudir del Sant Jordi a la Rambla, amb inflables, un espai de ludoteca i diversos tallers durant el matí.

La plaça de Pere Quart va acollir al migdia una ballada de sardanes, organitzada per Ripollet Sardanista. A la tarda, davant el Centre Cultural, un nombrós públic es va reunir per veure l'actuació de la colla de Gitanes de Ripollet i una cantada d'havaneres.

Racó de les lletres locals
Com ja és habitual des de l'any 2006, el Sant Jordi a la Rambla va comptar amb el Racó de les lletres locals. Com a novetats, es va presentar la reedició del llibre Històries de Ripollet. Edició commemorativa, de Manuel Mogas i Salvadó, El Ripollet de Carles Ferré, de Jordi Rodríguez Ruíz, i La participación de los municipios en la educación, de José Luís Muñoz Moreno. Els autors locals van ser presents al Racó per signar les seves obres.

Foto 1: Fira d'entitats
Foto 2: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat per membres de la CRAC i els regidors de Cultura, Comerç i Medi Ambient, durant la seva passejada pel Sant Jordi a la Rambla.
Foto 3: Autors locals al Racó de les lletres locals
Foto 4: Ballada de sardanes a la plaça de Pere Quart
Foto 5: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, acompanyats pels responsables del Gremi d'Hostaleria i alguns membres del Setrill, a la 13a Mostra Gastronòmica.

R.H.