Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, present en diferents activitats de commemoració dels 30 anys d'ajuntaments democràtics

El passat dijous, dia 16 d'abril, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va assistir la commemoració del 30è aniversari de la constitució dels ajuntaments democràtics, celebrada al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. La celebració va estar encapçalada pel president de la Generalitat, José Montilla; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu i els presidents de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Salvador Esteve, i el de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos. Amb aquest acte es va voler retre homenatge als alcaldes del 1979 i també es van marcar objectius de futur, principalment la millora del sistema de finançament local.

Protagonisme mediàtic
Igualment, el municipi de Ripollet és un dels protagonistes d'un reportatge especial elaborat pel diari La Vanguardia amb el nom “Ajuntaments de futur”. Sota el lema Entre grans capitals, l'article parla de la gran evolució de Ripollet durant els darrers trenta anys, així com dels seus reptes de futur. Segons paraules del propi alcalde, “el gran repte és tenir accés a la xarxa ferroviària el més aviat possible”.
Per últim, també en el marc de la celebració dels 30 anys d'ajuntaments democràtics, la web pertanyent a l'Associació Catalana de Municipis www.diarialcalde.cat publicarà, a partir del proper dia 27 d'abril, un reportatge fet a l'alcalde de Ripollet amb l'objectiu de mostrar la persona que hi ha darrera del càrrec públic. Aquesta entrevista consta de diferents apartats, on Parralejo valora el moment en què està exercint les seves responsabilitats polítiques i quines són les prioritats i reptes de futur del municipi, entre altres.