Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les NNGG del PP demanen la creació d'un menjador social

Davant l'actual situació de crisi econòmica i l'elevada taxa d'atur a Ripollet, les Noves Generacions del PP han demanat que la Regidoria de Serveis Socials posi en marxa un menjador social finançat íntegrament per l'Ajuntament.

El president local de Noves Generacions, Francisco Javier Tapia, va assegurar el passat dijous, 16 d'abril, en roda de premsa, que el departament de Serveis Socials i concretament, la seva responsable, Maria Lladó, "no ha sabut anticipar-se" a la situació i ha derivant moltes de les seves demandes a entitats com Càritas o Mans Unides.

Inseguretat a Can Mas
D'altra banda, Noves Generacions van aprofitar la presència dels mitjans per fer una valoració del primer any d'aplicació del Pla d'intervenció integral de Can Mas. Segons Francisco Javier Tapia, s'ha fracassat en aspectes socials i de seguretat ciutadanas. Tapia va insistir en la necessitat d'augmentar la presència policial al barri, per tal de millorar la seguretat als comerços i acabar amb el consum d'alcohol i drogues a la via pública.

Durant la seva compareixença, Francisco Javier Tapia va estar acompanyat per Marcelo Cid i Elisabeth Ortega, de les Noves Generacions.

R.H.