Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exjugador blaugrana Julio Alberto visita Ripollet dins el programa 'Enganxa't a l'esport'

El dilluns 20 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre l'exjugador blaugrana Julio Alberto conduirà una taula rodona al Teatre Auditori. L'objectiu és conscienciar sobre la prevenció del consum de drogues i promoure la pràctica esportiva entre els més joves. Durant l'acte es projectarà un vídeo i s'abordaran qüestions com el paper de la família en la prevenció del consum de droga, la importància de l'esport com a prevenció, falsos mites sobre el consum de droga, el paper de l'administració local i nacional i les eines i recursos.

Al llarg de la jornada també s'han organitzat xerrades amb els IES de la localitat, dirigides especialment als alumnes de 3r i 4t d'ESO, que conclouran amb la taula rodona al Teatre Auditori. També s'ha programat una xerrada amb els integrants de les escoles de base de les entitats esportives i escolars. Enganxa't a l'Esport, és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental i de l'Agrupació Barça Veterans amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Consell Català de l'Esport i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet.

Julio Alberto
Va néixer a Oviedo (Astúries) el 7 d'octubre de 1958. Va ser jugador del FC Barcelona durant 9 temporades (entre 1982 i 1991), on va jugar 379 partits i va marcar 26 gols. Va marcar una època en la posició de lateral esquerre en un club on va viure els millors moments de la seva carrera professional i amb què va aconseguir tots els títols que hi ha al seu palmarès. De fet, se'l recorda com un dels laterals esquerre més ràpids d'Espanya.

Abans d'arribar al Barça es va formar a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid i va arribar al primer equip del club madrileny a mitja temporada 77-78, de la mà de l'entrenador Luís Aragonés. Allà s'hi va quedar fins el 1928, excepte la temporada 79-80, que el van cedir al Recreativo de Huelva.


L.P.