Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous tallers sobre menopausa al CAP II

El Servei d'Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet ha decidit posar en marxa novament els tallers sobre la menopausa. L'objectiu és facilitar informació sobre quines són les modificacions en la fisiologia de la dona i sobre els aspectes a tenir en compte per poder gaudir d'una bona salut.

La menopausa fa referència tant a la retirada de la menstruació com a l'etapa de la vida que envolta aquest fet, també anomenada climateri i que pot durar fins a 15 anys. En aquests tallers, els professionals de la salut de l'atenció i seguiment a la salut sexual i reproductiva del SAP explicaran certs aspectes d'aquest període de la vida de les dones, a on es produeixen grans canvis vitals, hormonals i emocionals. A més, a les sessions es solventaran dubtes i preocupacions al voltant del paper que hi juga la menopausa en tots aquest canvis.

Els propers tallers programats, a càrrec de les llevadores del CAP II, tindran lloc a l'aula d'educació sanitària del centre, el 7 de maig i el 9 de juny. Les dones interessades poden accedir sense necessitat d'inscripció prèvia.

R.H.