Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers dies per sol·licitar les beques per menjador escolar, llibres i material

El proper dijous, 9 d'abril finalitza el període per sol·licitar beques per menjador, llibres i material escolar. Els impresos es poden trobar als centres educatius, a Serveis Socials (c/ de la Salut, 1), a l'OAC (c/ de Balmes, 2) i la secció de Tramitacions de ripollet.cat.

Documentació necessària
1. Justificant de convivència (s'obté a l'OAC de l'Ajuntament).
2. Acreditació de la situació laboral (2 últimes nomines, fotocòpies de contractes laborals, pensions, baixes laborals, etc.).
3. En cas d'atur, certificació de l'Oficina de Treball de la Generalitat (O.T.G. Rbla. Sant Jordi 66-68), tant dels pares com dels fills en edat de treballar, indicant si es cobren prestacions i la temporalització d'aquestes.
4. Justificant de despeses d'habitatge de l'últim mes (rebut lloguer o rebut d'hipoteca).
5. Certificat de béns (s'obté a l'OAC de l'Ajuntament)
6. Fotocòpia del DNI dels pares.
7. En cas de separació dels pares, justificant que ho acrediti (sentència, etc.)
8. En cas de no tenir cap ingrés econòmic cal fer una declaració personal d'activitats laborals i ingressos econòmics de què es disposin (model inclòs).

Preinscripció escolar
El passat divendres 3 d'abril, va finalitzar el període de presentació de sol•licituds de preinscripció per als alumnes d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2009-2010. Actualment hi ha 517 nens nascuts el 2006 i empadronats a Ripollet. Tot i que les places ofertades de P3 són 475, la Regidoria d'Educació creu que no caldrà habilitar cap aula provisional, tenint en compte l'experiència d'altres anys. En quant als joves que iniciaran l'ESO el proper curs, la dada provisional és de 320 alumnes, que ara fan 6è a les escoles de Ripollet.

El proper 21 d'abril, la Generalitat publicarà les llistes amb el barem de cada sol•licitud i el dia següent es realitzarà el sorteig del número de desempat. No serà fins el 25 de maig que es publicaran les llistes amb les relacions de l'alumnat admès.

Recordem, pel que fa a les llars d'infants, que la preinscripció es realitzarà del 4 al 15 de maig, al Centre d'Interpretació del Patrimoni. La de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà serà de l'11 al 22 de maig. I, finalment, la preinscripció dels cicles formatius de grau superior caldrà fer-la del 25 de maig al 5 de juny. Tota la informació relativa a la preinscripció i matriculació per al proper curs 2009-2010 la poden consultar a la web municipal ripollet.cat.

R.H/F.R.