Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cara i creu al Campionat de Barcelona Juvenil per les patinadores de Ripollet

Els passats 4 i 5 d'abril es va celebrar el Campionat de Barcelona Juvenil a la localitat vallesana de Lliçà de Vall, on van participar 36 les patinadores. Les nou primeres classificades han passat al Campionat de Catalunya juvenil, entre elles Gemma López i Cristina Pardo de Ripollet.

La cara
La patinadora ripolletenca millor classificada ha estat Gemma López amb una meritòria cinquena posició després de partir de la sèptima plaça al programa curt. López va fer un bon campionat, tant al programa curt com el llarg, tot i no estar massa encertada en l'apartat de piruetes. Per la seva part, Cristina Pardo va realitzar una espectacular remuntada fins a la vuitena posició, després de quedar en la 19 posició al programa curt on va fallar el combinat i les dues piruetes, i no va estar massa encertada en l'apartat coreogràfic. La pròxima cita de Gemma López i Cristina Pardo serà el 30 i 31 de maig a Celrà (Girona) al Campionat de Catalunya juvenil.

La Creu
Judit Reche va finalitzar la competició en dinovena posició tot i quedar la dotzena classificada al programa curt. Va fer una bon campionat tant al programa curt com al programa llarg, però al fer piruetes planes i no tenir tots els salts dobles assegurats va baixar set places.

Ainhoa Pérez va acabar la competició en vint-i- setena plaça, remuntant vuit places del curt, ja que va quedar la trenta-quatrena al fallar tots els integratius, excepte les passes i l'àxel. Al programa llarg no va estar molt brillant. Actuació discreta per una patinadora que ens tenia acostumats a millors posicions.

Sandra Garcia va finalitzar en trentena posició, ja que li va faltar rotació en els salts dobles i tampoc va aconseguir fer una bona coreografia. Vint-i-setena plaça de curt i va baixar tres places al llarg. Discreta també l'actuació d'aquesta patinadora que milita tot just fa un any al CPA Ripollet.

F.R.