Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta l'entitat local Ripollet: Història i Imatge

Una desena de veïns i veïnes de Ripollet, interessats en la recuperació de la memòria històrica del municipi, s'han constituït com a entitat vinculada al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. Sota el nom Ripollet: Història i Imatge, el seu objectiu principal és realitzar un documental sobre la història de Ripollet, a través de material gràfic i audiovisual cedit pels ciutadans i ciutadanes del poble, així com d'entrevistes realitzades a gent gran del municipi.

L'acte de presentació de l'entitat va tenir lloc el passat dijous, 2 d'abril, al CIP Molí d'en Rata, amb la presència del regidor de Cultura, Ferran Tornel. L'entitat, presidida per Cayetano Porras, compta amb Jose Antonio Vico com a Secretari, a més d'Antonio Benito, Francisco Enciso, Pius Maria Gassó, Joan Gorchs, José Martínez i Jaume Sariol. També forma part de la junta Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura, en representació del CIP Molí d'en Rata.

El proper 19 d'abril, en el marc del Sant Jordi a la Rambla, es donaran a conèixer a la població i, posteriorment, Ripollet: Història i Imatge preveu realitzar la seva presentació oficial. L'objectiu, a més d'aconseguir la col·laboració de veïns i veïnes del poble, és comptar amb la implicació de les entitats locals, especialment de les més antigues.

R.H.

Foto:
- Imatge de grup dels membres de l'associació, amb el regidor de Cultura, Ferran Tornel.
- Durant l'acte de presentació.