Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'L'estamperia de Monsier Perignon' al Centre Cultural

El passat 2 de d'abril es va presentar al Centre Cultural de Ripollet la nova exposició de la Sala D'art, sota el títol L'estamperia de Monsier Perignon. La mostra, inclosa en la programació estable professional d'arts visuals, inclou una col·lecció d'obres seriades que pertanyen a la col·lecció particular de Biel Torrens, el fill de 6 anys de Lluís Torrens, comissari de l'exposició i membre de la Fundació Art Públic, que produeix l'exposició. L'organització és a càrrec del Patronat Municipal de Cultura.

L'estamperia de Monsier Perignon està composada per obres de noms tan emblemàtics de l'art contemporani com Joan Miró, Eduardo Chillida, Antoni Tàpies o Joan Brossa, entre d'altres. L'objectiu de l'exposició es posar de manifest de quina manera obres d'art d'una gran diversitat poden abordar interrogants comuns sobre l'estètica i participació de l'art a partir d'una col·lecció privada.

L'estamperia de Monsier Perignon es podrà veure fins el proper 3 de maig, i el Patronat Municipal de Cultura ofereix, com a serveis al visitant, un catàleg en edició limitada i visites concertades per als Centres Educatius.

L.P.

Fotos:
- Imatges de l'exposició, la tarda de la inauguració.