Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet participa al programa 'Enganxa't a l'esport'

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Agrupació Barça Veterans col·laboraran per promoure la pràctica esportiva i la prevenció del consum de drogues a través del programa 'Enganxa't a l'esport'. Durant els mesos d'abril i maig els municipis de Ripollet, Terrassa, Sentmenat i Matadepera acolliran diverses activitats com xerrades a instituts, trobades amb clubs esportius i taules rodones.

'Enganxa't a l'esport' portarà a cadascun dels municipis tres tipus d'accions. D'una banda, es faran xerrades als instituts, dirigides als estudiants de tercer i quart d'Educació Secundària Obligatòria. D'altra banda, també es farà a cada municipi una sessió dirigida als clubs esportius i sobretot als nens i nenes de fins a 13 anys. En ambdós casos, estaran conduïdes per l'exjugador del FC Barcelona Julio Alberto Moreno.

En tercer lloc, es plantejarà a cada municipi una taula rodona oberta al públic en general i en la qual dos exjugadors del FC Barcelona i un representant del municipi parlaran sobre la prevenció en el consum de drogues. La sessió a Ripollet es realitzarà el proper dia 20 d'abril, a 2/4 de vuit del vespre.

F.R.