Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àmplia participació al Dia Internacional del Llibre Infantil

La Biblioteca Municipal de Ripollet va celebrar el passat dijous, 2 d'abril, el Dia Internacional del Llibre Infantil, que commemora el naixement de l'escriptor danès Hans Crhistian Andersen. Per celebrar aquest dia, la biblioteca va organitzar una sessió especial de l'hora del conte i una exposició de dibuixos i contes, que ha comptat amb una àmplia participació dels nens i joves de l'Esplai La Gresca i el Centre Obert La Placeta, així com de les escoles del municipi.

Núria Clemares va ser l'encarregada d'explicar els Contes al revés, a la sessió especial de l'Hora del conte organitzada per la Biblioteca. En aquesta sessió especial, els nens i nenes van poder participar llegint algunes frases del conte d'Andersen escollit enguany per la Biblioteca, El rossinyol de l'emperador.

D'altra banda, fins el dia 7 d'abril es pot veure a la Biblioteca una mostra amb prop de 150 dibuixos sobre els personatges dels contes d'Andersen, més unes 25 redaccions amb finals diferents del conte El rossinyol de l'emperador. A més, els nens i nenes del Centre obert la placeta han realitzat un mural amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil, que també es pot veure a la Biblioteca Municipal.

Enguany ha estat Egipte el país encarregat d'editar el cartell i el missatge que s'ha adreçat a tots els nens i nenes del món i que ha estat dissenyat per l'il•lustrador Hani El-Masrí, sota el lema 'Jo sóc el món'.

R.H.