Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Can Mas celebra el 10è aniversari de la seva fundació

El passat dimecres, 1 d'abril l'IES Can Mas va commemorar el desè aniversari del centre, amb un acte per a professorat i alumnes, on també es va convidar a les juntes directives d'altres centres del municipi i va comptar amb la presència de l'alcalde, Juan Parralejo i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera.

L'actual director del centre, Àngel Gastón, va donar la benvinguda a tots els assistents i va fer un breu resum de la història del centre. Durant el discurs es va fer una menció especial del que, segons el propi director, ha estat "un dels moments més difícils del centre, la mort de la Maores". Posteriorment, representants de l'AMPA del IES Can Mas i del Departament d'Ensenyament van agrair la tasca feta per l'actual i les passades juntes directives i una exalumne, de la primera promoció, va felicitar al centre en nom de tots els estudiants que hi han estudiat.

Finalment, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va cloure els parlaments recordant la jornada d'inauguració, ara fa 10 anys, i les dificultats que hi van haver per inaugurar l'institut. L'acte el van acomiadar un grup d'estudiants que van interpretar dues peces musicals, interpretades amb diferents instruments, en homenatge al centre.

F.R.

Fotos:
- Parlaments:(esquerra a dreta) Representant de l'AMPA, l'alcalde de Ripollet, representant d'Ensenyament, el director del centre i una ex alumna.
- Actuació dels alumnes del centre: en primer pla, un grup de xilofonistes; darrera dos teclats, un bateria, més altres xilofonistes.