Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les xerrades 'El dentista ens visita' als col·legis de Ripollet

La Guia d'Activitats Educatives 2008-2009 que edita la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet ofereix gratuïtament l'activitat “El dentista ens visita: educació sanitària als escolars sobre la importància de tenir cura de les seves dents”. L'activitat inclou la celebració d'una xerrada feta per especialistes en odontologia i també es realitzen pràctiques amb els infants de com aconseguir una bona higiene bucal.

Aquesta activitat està adreçada als alumnes de primer de primària i té com a objectius que els nens i les nenes prenguin consciència de les conseqüències de menjar diferents tipus d'aliments en relació amb la salut bucodental, que aprenguin a raspallar-se les dents correctament i que adquireixin el costum de visitar el dentista regularment.

Els CEIP Anselm Clavé, El Martinet, Escursell i Tatché així com les escoles Mare de Déu del Roser San Juan de la Cruz ja han sol.licitat aquesta activitat. A cada alumne participant se li ofereix un llibret per treballar amb els pares els conceptes tractats a l'escola. Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament, que ofereix el fluor a les escoles.

F.R.