Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra una sessió plenària del Consell Escolar

El passat dia 24 de març el plenari del Consell Escolar Municipal va celebrar una reunió ordinària on, es van tractar diversos punts, entre ells la redacció de l'avantprojecte de les obres d'ampliació del CEIP Tiana, on s'han inclòs les modificacions proposades pel centre escolar. La previsió és que les obres es realitzin durant aquest any 2009. També es va informar sobre el procés de preinscripció escolar per al proper curs 2009-2010, amb la novetat que enguany es pot realitzar via internet i que s'ha produït una vinculació entre els CEIP i els IES de la població.

També es va informar que la Junta de Govern Local del passat dia 18 de març va aprovar les bases que regiran la convocatòria d'ajudes per a la socialització de llibres de text per al curs 2009-2010. Per aquest proper curs la novetat és que la tramitació es farà per internet.

La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, també va comunicar als membres del CEM els projectes inclosos en el Fons Extraordinari d'Inversió Local, aprovat pel govern de l'Estat, que afecten als centres escolars, amb un cost de 138.932,10 euros per a pintura dels centres i 99.226,37 euros per millora dels edificis escolars.

Quant al Pla Educatiu d'Entorn, la regidora d'Educació va informar que enguany s'ha arribat al quart curs de la fase pilot, amb una subvenció de la Generalitat per un import de 215.176 euros, amb un compromís per part de l'Ajuntament de cobrir un mínim de 30 per cent.

Del curs passat es va realitzar una memòria, que inclou la justificació econòmica i el resum de les actuacions realitzades, així com el grau d'objectius assolits, la valoració i les propostes de millora.
De cara als cursos propers, des de la Regidoria s'espera poder continuar amb amb aquest recurs, econòmic i de treball coordinat i en xarxa, per seguir consolidant les actuacions que des de la comunitat educativa es veuen més prioritàries per al nostre municipi.

L.P.