Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Júlia Figueroa, del CPA Ripollet, guanya el Campionat de Barcelona

El passats 21 i 22 de març es va celebrar a la localitat de Tordera el campionat de Barcelona cadet de Patinatge Artístic, donant el tret de sortida oficial a la temporada. Les patinadores del CPA Ripollet que participaven eren: Júlia Figueroa, Mireia Marcé i Yaiza de Castro.

En el programa curt, Júlia Figueroa va estrenar la nova coreografia d'Oscar Molins amb música de "La Misión", que va efectuar amb gran elegància i plasticitat. El programa llarg, però no va ser tant brillant. Així i tot, la patinadora del CPA va aconseguir el primer lloc amb 15 punts per sobre de la segona classificada.
Yaiza de Castro, es va situar en novena posició i es classifica pel campionat de Catalunya cadet.
Per últim, Mireia Marcé la patinadora més inexperta de les tres, va fer un programa curt irregular i un programa llarg amb alguns errors que la van col•locar en l'onzena posició, cosa que no la va permetre classificar-se pel campionat de Catalunya Cadet. Aquesta patinadora ha evolucionat molt des de la temporada anterior i esperem aquest any pugui arribar a la copa Catalana.
La pròxima cita de la Júlia Figureoa i la Yaiza de Castro és a Cardona els dies 15, 16 i 17 de maig al Campionat de Catalunya Cadet.

L.P.

FOTO: Júlia Figueroa al podi