Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra la Tarda Poètica de l'AV de Sant Andreu i Maragall

El passat dimecres, 25 de març, les associacions de veïns de Sant Andreu i Maragall van donar el tret de sortida a les activitats dels Jocs Florals 2009. La seu del barri de Maragall va acollir una cinquantena de persones per gaudir de la 3a Tarda Poètica, que va comptar amb la recitació de vuit poetes locals i l'actuació d'una cantautora.

Durant la presentació de l'acte els presidents de les dues associacions de veïns van presentar les bases pels Jocs Florals d'enguany, que com a novetat, es repartiran també pels col·legis del municipi perquè tots els nens i nenes que vulguin hi puguin participar. Pel que fa a les bases d'aquesta edició, aquestes estableixen tres categories: Infantil (de 8 a 12 anys), Juvenil (de 12 a 16 anys) i Adults (sense límit d'edat). Cada categoria optarà a dos premis de poesia en català i altres dos en castellà, així com dos de narrativa catalana i dos de castellana. Les obres es podran presentar fins el proper 17 d'abril a les escoles, o fins el dia 19 al Centre Cultural o a les seus de les AV de Sant Andreu i Maragall (c/ de Rafael Albert, 2 ­ c/ de Maragall, 7). El veredicte i lliurament de premis es realitzarà durant un acte convocat pel proper 25 d'abril al Teatre Auditori, a partir de les 18.30 hores.

A més, les dues associacions estaran presents al Sant Jordi a la Rambla amb una parada de llibres. L'organització compta amb un bon nombre de llibres que han estat aportats tant per empreses com per particulars, així com per la Junta de Andalucía i la d'Extremadura. Aquests seran repartits entre les escoles i també es regalaran durant la Diada del Sant Jordi a la Rambla, a canvi d'un donatiu econòmic.

F.R.

Fotos:
- Presentació i recitacions de l'acte.