Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 18 de març

Entre els principals acords de la JGL del passat 18 de març es troba l'aprovació de les bases que regiran la convocatòria d'ajudes per a la socialització de llibres de text per al curs 2009-10. Tal i com va explicar en roda de premsa el passat dilluns, 23 de març, el segon tinent d'alcalde, Xavier Peñarando, la novetat d'aquesta convocatòria es troba en la tramitació, ja que s'haurà de realitzar a través de la web municipal .

Es tracta del segon any que l'Ajuntament ofereix aquestes ajudes, que ascendiran a un total de 130.000 euros. L'ajut per a l'adquisició de llibres de text és de caràcter universal, per un import de 36 euros, per a tots els nens i nenes empadronats a Ripollet, des de P-3 fins a 6è de primària.

Pel que fa a la resta d'acords de la JGL, Peñarando també va destacar l'adjudicació provisional per a la realització dels treballs de regeneració del parc de Gassó Vargas a l'empresa Jardinet. Amb una validesa d'un any, el contracte té un import d'uns 23.500 euros, IVA inclòs. També es va aprovar el subministrament de nous equips informàtics per a l'Oficina de la Llei de Barris, per uns 3.500 euros. Per últim, aquesta sessió va donar el vist-i-plau per a la instal•lació i subministrament de 116 escossells, corresponents als arbres de la rambla de Sant Jordi, entre el carrer de Padró i la plaça Font. L'objectiu d'aquesta actuació, adjudicada a Azahar Jardinería y Riegos per uns 10.000 euros, és evitar la presència de talps, a més d'anivellar el terra.

R.H.