Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presidenta del PPC inaugura a Ripollet una jornada de Noves Generacions

Alícia Sánchez-Camacho va visitar Ripollet el passat dissabte, 21 de març, per inaugurar la jornada de debat ‘Els Joves combatem la crisi', organitzada per Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya sobre l'actual situació econòmica. Camacho va estar acompanyada pels regidors del PP a Ripollet; el president local de Noves Generacions i secretari general del Vallès Occidental, Francisco Javier Tapia; així com del president de NGC, José A. Coto. Tot seguit, Enric Millo, diputat i portaveu de treball del PPC al Parlament de Catalunya, va oferir una conferència sobre la crisi, que va donar lloc a un debat posterior.

A l'acte, a més d'una cinquantena de joves de Noves Generacions, hi va participar un bon nombre d'afiliats i simpatitzants del PP de Ripollet. Alícia Sánchez-Camacho i Enric Millo van coincidir a dibuixar un panorama força negatiu de la crisi a Catalunya i van culpabilitzar el president de la Generalitat, José Montilla, d'aquesta situació. Segons la presidenta del PP a Catalunya, “Montilla és el president de l'atur”, especialment entre els joves. Camacho va criticar la mala gestió del govern tripartit i va opinar que caldria convocar eleccions anticipades davant la situació actual.

El diputat Enric Millo, per la seva part, va qualificar la situació actual “d'emergència social” i va assegurar que “el govern està creuat de braços i no pren mesures eficients”. El PP vol que el govern prengui nota de les seves propostes, fent referència a la campanya '100 solucions per combatre la crisi' que ha presentat el seu partit a Catalunya.

R.H.