Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el projecte de remodelació del parc Primer de Maig inclòs a la Llei de Barris

El passat dimarts, 17 de març, el Centre Cívic Can Mas va acollir una reunió del Grup Promotor del Projecte d'Intervenció Integral al Barri de Can Mas (PIIBCM). L'objectiu d'aquesta reunió era presentar la proposta del projecte de remodelació del parc Primer de Maig, un dels 22 programes inclosos en el PIIBCM. Per a la redacció d'aquest projecte, elaborat per la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'han tingut en compte les aportacions fetes tant pel Grup Promotor com pel col.lectiu de dones, els joves del KFTÍ, els nens i nenes del CEIP Martinet i un grup d'skaters.

Tots ells eren també presents en aquesta presentació. L'acte va anar a càrrec dels arquitectes del projecte, Albert Gasull i Antonio Montes.

El Grup Promotor és l'òrgan col·legiat de caràcter consultiu, de participació, d'assessorament, d'intercanvi d'informació i d'aportació de propostes del PIIBCM. Està presidit per la 1a tinent d'Alcalde, Rosa M. Martín, i integrat per un regidor de cada grup municipal, representants de les entitats del barri Can Mas i veïns a títol particular.

L.P.

FOTO: Un moment de l'acte de presentació del projecte de remodelació del parc Primer de Maig.