Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions per al curs escolar 2009-2010

El proper dilluns, 23 de març, s'inicia el període de presentació de sol·licituds de preinscripció per als alumnes d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2009-2010. El termini finalitzarà el proper 3 d'abril. Enguany, com a novetat, la preinscripció no és realitzarà al Centre Cultural, com fins ara, sinó que cal presentar-la als centres escollits com a primera opció a la sol·licitud o via internet.

La Regidoria d'Educació ha adreçat una carta a totes les famílies amb infants que han d'iniciar P-3 el curs vinent, on proporcionen informació sobre el calendari de preinscripció i matriculació, els horaris de cada centre, el plànol de zones escolars, així com els criteris de baremació.

Una altra novetat és que a cada centre de primària s'ha vinculat enguany un institut públic, el que els garanteix una plaça de 1r d'ESO. Els fulls de sol·licitud es poden trobar a la web de la Generalitat, als centres educatius o a la Regidoria d'Educació. Pel que fa a les llars d'infants, la preinscripció es realitzarà del 4 al 15 de maig, al Centre d'Interpretació del Patrimoni. La de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà serà de l'11 al 22 de maig. I, finalment, la preinscripció dels cicles formatius de grau superior caldrà fer-la del 25 de maig al 5 de juny.

R.H.