Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten els cinc projectes del futur Hospital Ernest Lluch

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i els alcaldes de Cerdanyola, Toni Morral, Montcada, César Arrizabalaga i Barberà, Anna del Frago, van presentar dijous, 19 de març els cinc projectes gràfics finalistes al concurs d'idees del futur Hospital Ernest Lluch. Els alcaldes també van fer públic que des del passat, 16 de març, els terrenys del sector Redosa, on es construirà l'hospital, ja són de titularitat pública.

Actualment l'IMPSOL ja és el propietari dels terrenys de l'hospital on, abans de l'estiu, està previst l'enderroc de l'antiga fàbrica Redosa. A partir del 23 de març, els cinc projectes gràfics estaran exposats als quatre ajuntaments i durant un període de dos mesos l'equip tècnic responsable del projecte determinarà quin és el guanyador.

Un cop adjudicat el projecte a l'empresa, per un import superior als 4 milions i mig d'euros, aquesta tindrà un període de 12 mesos per a la redacció del projecte executiu. Els alcaldes també han avançat que la Conselleria d'Obres Públiques, Urbanisme i Transport s'ha compromès a fer un estudi de la Nacional 150 per tal que aquesta via tingui vocació de tram urbà.

F.R.

Foto:
- Toni Morral, Anna del Frago i Juan Parralejo, comentant els projectes.
- Els quatre alcaldes, durant la presentació.