Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca torna a celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil

El proper 2 d'abril la Biblioteca de Ripollet celebrarà el Dia Internacional del Llibre Infantil, en commemoració del naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen. Ho farà amb una sessió especial de l'Hora del conte i una exposició de dibuixos. Enguany ha estat Egipte el país encarregat d'editar el cartell i el missatge que s'adreçarà a tots els nens i nenes del món i que ha estat dissenyat per l'il·lustrador Hani D. El-Masrí, sota el lema 'Jo sóc el món'.

La Biblioteca ha demanat la col·laboració a escoles, esplais i tots aquells centres, grups i associacions que treballen amb infants. Així, vol que tots els nens de 2 a 8 anys participin fent un dibuix d'algun dels personatges dels contes d'Andersen o del conte escollit per la Biblioteca, 'El rossinyol de l'emperador'. Per als més grans de 8 anys, ha proposat la realització d'un dibuix o la redacció d'un final diferent del conte que prefereixin d'Andersen. El material s'ha de presentar abans del 2 d'abril.

Pel que fa a aquesta diada, la Biblioteca acollirà a les 17.30 hores una sessió especial de l'Hora del conte, amb una narració a càrrec de Núria Clemanes del conte d'Andersen ‘El rossinyol de l'emperador'. A més, els nens i nenes podran participar llegint alguna paraula o frase del conte.

Aquesta diada, que se celebra a tot el món des de l'IBBY (International Borard on Books for Young People, la impulsa a nivell d'Espanya l'OEPLI (Consejo General del Libro Infantil y Juvenil) i a Catalunya el ClijCat (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil).

R.H.