Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta l'Associació Ripolletenca d'Animals de Companyia

El passat divendres, 13 de març, es va presentar al Centre Cultural la primera associació de Ripollet en defensa dels animals de companyia i d'ajuda als animals abandonats. Un dels objectius d'ARAC (Associació Ripolletenca d'Animals de Companyia) és el control de les colònies de gats, per evitar la natalitat massiva i la propagació de malalties.

Des d'aquesta associació volen educar a la població respecte a la responsabilitat que implica tenir un animal de companyia així com el control de les diferents colònies de gats que hi ha al municipi. La seu de l'associació serà el Centre Cultural, on es podrà consultar l'hora de visita de la mateixa.

Per participar amb ARAC es pot fer com a soci, amb una quota semestral, que servirà per a donar atenció veterinària i alimentària als animals. També es pot participar com a voluntari, donant pinso, controlant alguna colònia de gats, portar els animals al veterinari o acollir temporalment a cadells de gat. Finalment també es poden fer donatius puntuals, tant econòmics com de medicaments o pinso.

F.R.

Fotos:
- La Sala d'Actes del Centre Cultural durant l'acte.
- La mesa de presentació amb, d'esquerra a dreta, una membre de l'associació de defensa gatuna de Catalunya, la presidenta d'ARAC Ripollet i la primera tinenta d'alcalde Rosa Maria Martín.