Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àmplia participació als actes del Dia Internacional de les Dones

Desprès de l'èxit de la representació de La casa de Bernarda Alba, el passat diumenge, 8 de març, un centenar de dones va participar a la trobada organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat al Centre Cultural, el dia 10. L'acte va consistir en un berenar intercultural i l'actuació de la conta contes Nunila. La propera cita serà el dimarts, dia 17, amb la xerrada sobre ‘La maternitat d'Elna'.

Amb un gran toc d'humor i amb aires de cabaret, Nunila va explicar, el passat 10 de març, La penosa història de Penèlope. Es tracta de la història d'una dona que amb 40 anys decideix canviar la rutina de la seva vida. A l'acte també es va realitzar un berenar intercultural, que va comptar amb les aportacions de les assistents. A més, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat va aprofitar l'ocasió per presentar els vídeos que havien fet un grup de 7 dones al taller de ‘Vídeo en un minut'.

La programació del 8 de març, organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb la col·laboració de les Regidories de Cultura i Sanitat, conjuntament amb les entitats de la Taula de Dones del municipi, continuarà el proper dimarts, amb la xerrada ‘La maternitat d'Elna'. L'acte comptarà amb la presència d'Assumpte Montellà, autora del llibre La maternitat d'Elna. La regidoria de Polítiques d'igualtat ha organitzat un servei de canguratge, que es pot sol•licitar prèviament al telèfon 93 691 63 73.

R.H.