Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova convocatòria de les CAV i nou espai WI-FI a Ripollet

El proper dissabte 14 de març tindrà lloc, a partir de les 9 i mitja del matí una nova Assemblea de les Candidatures Alternatives del Vallès. La trobada tindrà lloc a Ca l'Alberola, al passeig Tolrà, 5 de Castellar del Vallès. L'objectiu és elaborar definitivament les propostes de les CAV sobre habitatge així com valorar els dos anys de legislatura.

També es marcaran les línies a seguir en els propers anys. Paral·lelament, en la mateixa assemblea hi haurà una trobada de càrrecs electes de les CAV. Aquesta nova trobada s'emmarca en el seguiment de la línia de treball iniciada fa més de sis anys, en què les decisions i les línies de treball a seguir es prenen de manera conjunta.

Nou espai Wi-FI
En un altre ordre de coses, el Compromís per Ripollet ha habilitat la seva seu social amb un nou espai WI-FI per tal que tots els usuaris d'internet es puguin connectar de manera gratuïta.

Aquest servei està a disposició de tots els ciutadans en l'horari d'obertura de El Local: de dilluns a dissabte de 19 a 23 h. Des de el Compromís per Ripollet s'espera que aquest nou servei contribueixi a dinamitzar El Local com a espai cultural a Ripollet, al marge de tot el seguit d'activitats que ja s'hi fan.

FOTO1: Alguns membres del CpR en un ple municipal.