Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iván Roguera finalitza 35è al Campionat d'Espanya

L'atleta del Ripollet Unió Atlètica Ivàn Roguera va participar el passat 8 de març al Campionat d'Espanya de Cros per equips, disputat a Càceres, però com a membre de l'equip Joventut Atlètica Montcada. Roguera, a la categoria Juvenil, va finalitzar en el lloc 35 de la classificació individual.

D'altra banda, Juan Àrias va ser el representant del club ripolletenc a la sisena edició de la Cursa Popular d'Esparraguera. Àrias va finalitzar en el lloc 102, d'un total de 530 atletes. D'altra banda, el passat cap de setmana, els atletes de l'Escola d'Atletisme del RUA van aconseguir les primeres places a les proves atlètiques per a escolars, disputades a Ripollet. La jornada va comptar amb proves de tot tipus, des de 60 metres tanca, fins a 3.000 metres llisos, passant per proves de llançament i salts.