Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura i l'AV Maragall presenten el programa "Enllaç"

El passat dimarts 10 de març, el regidor de Cultura, Ferran Tornel, i membres de l'Associació de Veins del Barri de Maragall van presentar el programa Enllaç, que neix amb l'objectiu d'establir una xarxa que aproximi la cultura als barris de la vila. Amb aquesta voluntat, el Patronat Municipal de Cultura fa una proposta per tal que l'administració, les entitats del barri i els veïns i veïnes de Ripollet realitzin plegats un treball de cohesió social i desenvolupament cultural. Enllaç s'iniciarà amb dos tallers a l'Associació de Veïns del barri de Maragall, un sobre màgia i l'altre sobre fotografia digital.

Programa pilot a Maragall amb dos tallers
El programa Enllaç s'inicia al barri de Maragall amb dos tallers que començaran al mes de març. La xarxa s'ampliarà al mes de setembre amb la incorporació d'altres "parades" que enllaçaran la resta de barris del municipi.
Els cursos, escollits pels veïns i veïnes del barri, seran un taller de màgia adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys i un curs d'iniciació a la fotografia amb càmera digital, adreçat a majors de 16 anys.

Taller de màgia
Tindrà una durada de 13 sessions, del 25 de març al 17 de juny. Es realitzarà a l'AV Maragall els dimecres de 17.30 a 19h i té una capacitat màxima de 20 persones. L'objectiu és endinsar-se en el món de d'il·lusionisme i la màgia d'una manera senzilla i adaptada a l'edat dels infants. Serà a càrrec de GAAC Gestió i Assessorament d'Activitats Culturals i es realitzaran jocs amb cartes, cordes i monedes.

Taller d'iniciació a la fotografia amb càmera digital
Tindrà una durada de 8 sessions que es realitzaran el 30 de març, els 6, 20 i 27 d'abril i els 4, 11, 18 i 25 de maig. Es realitzarà a la seu de l'AV Maragall els dilluns de 18 a 20h i te una capacitat màxima de 16 persones. L'objectiu és aconseguir aprofitar al màxim les possibilitats d'una càmera de fotos digital, conèixer les característiques que te i com usar-la per fer bones fotografies. El curs requereix tenir coneixements d'informàtica i cada participant haurà de portar una càmera digital amb llibre d'instruccions. Serà a càrrec de Calaix de Cultura.

Informació i inscripcions
Les preinscripcions es realitzaran del 16 al 20 de març a la seu de l'Associació de Veïns Maragall, al carrer de Maragall, 7 i al Centre Cultural a la rambla de Sant Jordi, 2-4.
El preu de la mensualitat és de 24,50 euros
La matrícula es realitzarà els dies 24 i 25 de març.
Per a la matrícula cal aportar fotocòpia del numero de compte bancari, fotocòpia del DNI i full d'inscripció.

L.P.

FOTO1 i 2: Imatge del fulletó del programa Enllaç.
FOTO3: El regidor de Cultura, Ferran Tornel, i membres de la junta de l'Associació de Veïns del barri de Maragall, durant la presentació de l'acte.