Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet participa en un projecte per a la creació d'empreses a la comarca

El nostre municipi s'ha sumat a la iniciativa impulsada des del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental destinada a la creació d'empreses a través del treball en xarxa de 19 municipis vallesans. L'objectiu és ajudar a la creació de llocs de treball i de riquesa econòmica, facilitant suport a aquelles persones que puguin tenir una idea de negoci per tal que aquesta es faci realitat.

Els ajuntaments de Barberà, Castellar, Cerdanyola, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa, amb una llarga experiència en aquesta qüestió, seran els encarregats d'executar actuacions de suport a aquests emprenedors, a 14 municipis més, entre ells Ripollet. La Xarxa comptarà també amb la participació de la CECOT i l'Ajuntament de Sabadell, que aportarà la seva experiència per sensibilitzar els joves envers la cultura emprenedora a través del joc.

Les diferents activitats que es programin seran coordinades amb els ajuntaments en funció de la seva proximitat. Així, Montcada i Reixac i Ripollet prestaran serveis amb el suport de Cerdanyola del Vallès, i Badia amb el de Barberà del Vallès.

R.H.