Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades sobre educació amb motiu de la preinscripció escolar

La Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn ha impulsat dues trobades sobre educació a Ripollet amb motiu de la campanya de preinscripció escolar per al curs 2009-2010 que cada any engega la Regidoria d'Educació. La xerrada, realitzada el passat 9 de març, va comptar amb la participació de la regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet, Maria del Mar Viera, així com de la inspectora del Departament d'Educació, Empar García. La conferència va incloure un espai sobre el traspàs de l'etapa, així com les intervencions de les direccions dels tres instituts del municipi.

Tothom va coincidir en que allò més important és la confiança i el suport mutu entre la família i el centre escolar. També es va insistir en que tota la comunitat educativa és corresponsable d'aquest procés i que cadascú, família, centres, professionals educatius i d'altres, han de fer l'esforç per tal que aquest traspàs sigui el més natural possible.

Aquesta xerrada estava dedicada les famílies dels alumnes que fan 6è de primària i que el pròxim curs faran el primer curs de l'educació secundaria obligatòria (ESO). Es tracta de la segona trobada de la campanya de preinscripció per al curs 2009/10, ja que el passat 26 de febrer va tenir lloc una convocatòria per les famílies amb infants amb tres anys sota el títol "Iniciem un viatge compartit: comencem P3". Estan previstes dues trobades més de la comunitat educativa, una amb les famílies amb infants que han d'entrar a la llar d'infants i una altra per tal de fer difusió dels cicles formatius que es poden cursar a Ripollet.

L.P.