Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran acollida del Ripostock i del 31è Concurs de Migas

El passat diumenge 8 de març, Ripollet va acollir la desena edició del Ripostock a la rambla de Sant Esteve i la plaça del Molí. Aquesta nova edició de la fira de comerç i promocions, que va comptar amb una gran afluència de públic, està organitzada per la Unió de Botiguers de Ripollet i la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme. El Ripostock de primavera va comptar amb una quarantena de carpes, on van exposar els seus productes més de 30 comerços, entre les 10 del matí i les 3 del migdia.

La fira d'enguany va reprendre també les actuacions al carrer, a càrrec del Gimnàs Gali, el Club Patinatge Artístic Ripollet i el grup La Careta Teatre. A més, va oferir una paella popular, per a més de 200 persones, a càrrec del CPA Ripollet.
D'altra banda, també ahir diumenge, el Centre Aragonès de Ripollet va celebrar la seva Cincomarzada, amb un esmorzar típic i jocs autòctons.
A les 11 del matí, l'Associació de Veïns de Can Mas donava el tret de sortida al 31è Concurs de Migas, amb sardines i migues per a tots els assistents. A més, es van poder veure les actuacions del Cuadro Andaluz de Ripollet, el Gimnasio Gali i la Peña Flamenca La Macarena.
Durant el matí, els alumnes del CEIP El Martinet també van celebrar al barri el seu Dia especial, col·laborant amb el programa 'Open Roulotte' del Projecte Integral de Can Mas.

FOTO1: El dia de sol va afavorir que els ripolletencs gaudissin del Ripostock.
FOTO2: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el regidor de Comerç, Joan Fandos i el president de la UBR, Joan Serrano, van saludar els comerciants participants al Ripostock durant el matí.
FOTO3: Les actuacions van tenir lloc a la plaça del Molí.
FOTO4 i 5: El 31è Concurs de Migas va tenir lloc al Parc Primer de Maig.