Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els tallers de la Gent Activa

La setmana del 9 al 13 de març comença el cicle de cursos organitzats per la Regidoria de Serveis Socials, inclosos en el programa Gent Activa. Enguany les diferents activitats es realitzaran de forma descentralitzada, al Casal d'Avis, al Centre Cívic Can Mas i al Centre Cultural.

El programa inclou tres tallers: de memòria, de country i d'Internet, a més d'una sessió de cinema, mensual, al Centre Cultural.

Casal d'Avis
Tots els dilluns, de cinc a sis de la tarda, fins al mes de juny, es realitzarà un taller d'iniciació a Internet, amb espai per a sis persones. Els dimarts, també fins al mes de juny, d'onze a dotze del migdia es realitzarà un taller de memòria, per a 15 participants. Els dimecres serà el torn del ball, perquè l'Associació Country Line Dance de Ripollet realitzarà un taller de cinc a sis de la tarda, per a 25 persones, per aprendre a ballar Line Dance.

Centre Cívic Can Mas
Durant aquest curs, el Centre Cívic de Can Mas només acollirà un dels tallers. Serà tots els dijous, fins al mes de juny, d'11 a 12 del migdia, per a 15 persones que vulguin millorar la seva memòria.

Centre Cultural
Finalment, de manera mensual es faran sessions de cinema, gratuïtes, al Centre Cultural. La primera pel·lícula serà La vida es bella, el dia 27 de març, a les sis de la tarda.

Per participar a les activitats cal inscripció prèvia al departament de Serveis Socials, al carrer de la Salut, número 1 o trucant al 93 504 60 07.



F.R.