Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge cultural i comercial a Ripollet

El proper diumenge, 8 de març, Ripollet s'omplirà d'actes culturals propis de diverses regions com Aragó, Andalusia i Catalunya i que coincidiran amb la celebració del Xè Ripostock, a la rambla de Sant Esteve i la plaça del Molí. Aquesta nova edició de la fira de comerç i promocions està organitzada per la Unió de Botiguers de Ripollet i la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme. El Ripostock de primavera comptarà amb una quarantena de carpes, on exposaran els seus productes més de 30 comerços, entre les 10 del matí i les 15 hores.

La fira d'enguany reprendrà les actuacions al carrer, a càrrec del Gimnàs Gali, el Club Patinatge Artístic Ripollet i el grup La Careta Teatre. A més, es tornarà a oferir una paella popular, per a més de 200 persones, a càrrec del CPA Ripollet. Pràcticament el 50% dels participants són del ram de la moda i oferiran tant estocs com productes de la nova temporada. L'altre 50% són comerços amb la intenció de promocionar els seus productes, i on es troba des d'una clínica dental a una xarcuteria.

D'altra banda, diumenge, a partir de les 9, el Centre Aragonès de Ripollet celebrarà la festa de la Cincomarzada, amb un esmorzar típic i jocs autòctons. Una hora desprès, l'Associació de Veïns de Can Mas iniciarà el 31è Concurs de Migas, amb sardines i migues per a tots els assistents. A més, comptarà amb l'actuació del Cuadro Andaluz de Ripollet, el Gimnasio Gali i la Peña Flamenca La Macarena. Durant el matí, els alumnes del CEIP El Martinet celebraran al barri el seu Dia especial, col·laborant amb el programa 'Open Roulotte' del Projecte Integral de Can Mas. Per últim, a partir de les 17 hores, la Colla de Gitanes de Ripollet, acompanyada per les colles de Martorelles, Montmeló, Lliçà d'Amunt i Antics Dansaires de Cerdanyola del Vallès, celebraran una ballada al Pavelló de Joan Creus.