Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet alerta de la baixa participació a la segona promoció de pisos d'HPO

El passat dilluns, 2 de març, el Compromís per Ripollet va valorar en roda de premsa el nombre de sol·licitants de la segona promoció de d'Habitatges de Protecció Oficial que l'Impsol construirà properament a la zona Pinetons. Pel compromís “la crisi no és la principal responsable de la davallada de demandants d'habitatges de protecció oficial a Ripollet, sinó l'elevat preu dels mateixos”.

Segons declaracions del regidor del Compromís per Ripollet, José Luís Muñoz “les condicions d'accés als habitatges protegits de la segona promoció de l'Impsol s'han endurit i deixen fora a un gran nombre de ripolletencs que ho necessiten”.

D'altra banda, respecte a la primera promoció, el CpR ha demanat a l'equip de govern i a l'Impsol el nombre d'adjudicataris que han renunciat al seu habitatges. Tot i no comptar amb cap dada oficial, el Compromís per Ripollet ha assegurat que fins al dia d'avui ja són 53 persones de la primera promoció les que han renunciat.

Finalment, el CpR reclama “fer un tomb en les polítiques d'habitatge” i aplicar mesures com promoció d'habitatges de lloguer, creació d'un parc públic d'habitatges en base a vivendes buides o incentivar als propietaris a posar els habitatges al mercat de lloguer.

F.R.