Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Excel·lent actuació de la RUA a la final comarcal del Cros

El passat 28 de febrer es va celebrar la localitat veïna de Barberà del Vallès la final del Cros Comarcal on l'actuació dels atletes de la Ripollet Unió Atlètica va ser espectacular. Pel club, aquest fet mostra la bona salut amb la que compta l'escola d'atletisme.

A la categoria de prebenjamí van participar Joan de la Torre i Alberto Ramírez que van finalitzar en 5a i 6a posició respectivament. A la categoria benjamí masculina Alberto Martín van arribar en 5a posició, però els millors resultats van ser per la categoria femenina, on Paola Carmona va arribar 1a, Sara Rubio 2a, Laura Pérez 3a, Laura Gil 4a i Sonia Alcoceba 5a.

A la categoria aleví, Carlos Roguera va finalitzar 2n, però de nou va ser l'equip femení qui va fer un espectacular paper aconseguint la 1a plaça per Claudia Martinez, la 2a per Anna Calderon i la 3a per a Cèlia Celma.

A la categoria infantil van tornar a destacar l'equip femení amb la 2a plaça de Marta Alcoceba, la 4a de Alba Ruiz, la 5a de laura Rubio i al 6a de Mireia Martinez.

A la categoria cadet es va tornar a repetir un podi amb atletes de la RUA: Carles Mor 1r, Manel Mor 2n i Guillem Hurtado 3r. Finalment a la categoria juvenil Georigi Ivanov va assolir la primera plaça.

Els resultats aconseguits en aquesta prova donen accés a la RUA al Campionat de Catalunya Escola que tindran lloc el proper 26 d'abril.

El mateix dissabte, 28 de febrer, va tenir lloc la Marató de Barcelona on van participar 4 atletes locals. Juan Arias va aconseguir un temps de 3:19:04; Antonio Roda 3:36:08; Cèlia Gracia 4:05:40 i Fede Martínez 4:17:56.