Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa del 8 de març s'inicia amb una mostra sobre el càncer de mama

L'exposició 'L'orgull de l'absència', de la fotògrafa molletana Judith Vizcarra, s'inaugurarà el proper dilluns, 2 de març, al Centre Cultural, iniciant així la programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La mostra, organitzada per la regidoria de Polítiques d'Igualtat, reflecteix la transformació del cos extern de la dona, imposada per les circumstàncies d'una malaltia, el càncer, i d'una intervenció, la mastectomia.

L'acte d'inauguració anirà acompanyat d'una taula rodona a càrrec de Judith Vizcarra, autora de l'exposició, Assumpta Ibàñez, operada de càcner de mama i membre de l'AECC (Associació Catalunya Contra el Càncer), Àngels Llorens, psicooncòloga de l'organització i un membre de l'ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) de Ripollet.

La mostra s'inaugurarà a la Sala d'Art, a partir de les 19.30 hores, i es podrà visitar fins el proper 29 de març. A més, des d'avui i fins el dia 15 de març, també es podrà visitar al vestíbul del Centre Cultural una exposició amb les obres participants en el Concurs de Cartells del Dia Internacional de les Dones.

La programació del 8 de març, organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb la col·laboració de les Regidories de Cultura i Sanitat, conjuntament amb les entitats de la Taula de Dones del municipi, compta amb tallers, contes, cinema, teatre, xerrades i exposicions, que s'allargaran fins a mitjans de març.

R.H.