Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurats els Locals del parc de Rizal per oferir nous serveis de la Llei de Barris Can Mas

El passat dissabte, 28 de febrer, veïns i veïnes del barri de Can Mas van conèixer l'Oficina de la Llei de Barris. Els locals, situats a l'illa interior del parc de Rizal, acullen l'oficina tècnica i d'informació del projecte, així com nous serveis, que s'han posat en marxa des del dia 2 de març. A la visita guiada a les instal·lacions van participar uns 200 veïns.

Fins a les 13.30 hores, grups de 20 a 25 persones van visitar les instal·lacions acompanyats per un membre del grup promotor. Els locals tenen uns 650 metres, repartits en tres grans sales: el Kftí de Can Mas, el Telecentre i la sala tècnica, que acull l'Oficina de la Llei de Barris. També s'han habilitat diferents despatxos per l'atenció personalitzada, a més, de l'Espai Dona, amb zona de guarderia. Tot el centre està lliure de barreres arquitectòniques.

L'Oficina de la Llei de Barris, així com tots els serveis esmentats, va començar a funcionar des del dia 2 de març, de dilluns a divendres, de 8 del matí a 21 hores. Ubicada al carrer de Montcada, 77 (illa interior del parc de Rizal) el seu telèfon és el 93 504 60 40.

F.R.

Fotos:
- Un grup de veïns i veïnes a l'inici de la visita guiada, a la recepció dels locals.
- Durant la visita institucional, també a la recepció.
- Sala tècnica, on treballaran els tècnics responsables dels 22 projectes.
- Vista exterior dels locals.
- Una de les activitats, realitzada per l'entitat la Fundición, és donar veu als veïns.