Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agnès Barba parla del 'viatge compartit' que suposa l'inici de P3

El Teatre Auditori va acollir el passat 26 de febrer una xerrada per a mares i pares, organitzada per la Regidoria d'Educació, sota el títol 'Iniciem un viatge compartit, comencem P3'. L'encarregada d'impartir aquesta xerrada va ser Agnès Barba, mestra d'educació infantil i membre de l'equip d'innovació pedagògica de 0 a 6 anys de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acte també va comptar amb la presència de la regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, i de la inspectora d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Empar Garcia. La xerrada, impulsada per la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn, s'inclou a les IV Trobades sobre educació a Ripollet.

Agnés Barba va parlar de la corresponsabilitat entre família i escola pel que fa a l'educació dels infantils. Barba, mare i mestra, va apuntar alguns factors a tenir en compte a l'hora de seleccionar l'escola per als nostres fills i va explicar com ha de ser el procés d'acollida al centre, davant la por i la incertesa que viuen els infants. Agnés Barba va insistir, especialment, en la necessitat de compartir aquest “viatge”, entre pares, fills i mestres, treballant per un projecte comú d'escola, que “l'únic que persegueix és la felicitat dels vostres fills, a través del seu desenvolupament personal, social i cultural”.

La xerrada, impulsada per la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn, s'inclou a les IV Trobades sobre educació a Ripollet.
Recordem que el proper dimecres, 4 de març, comença el període de portes obertes als centres educatius de Ripollet. El primer serà el Col·legi Sant Gabriel, que tindrà horari de visites a les sis i a les set de la tarda. Aquest centre concertat està situat al carrer nord, numero 32. Tant el calendari de portes obertes com d'altres informacions relatives a la preinscripció escolar per al curs 2009-2010, les poden consultar a la web municipal ripollet.cat.

R.H.