Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal del 26 de febrer de 2009

La sessió plenària de febrer va comptar amb sis punts a l'ordre del dia. Un dels principals acords adoptats va vistiplau al nou conveni laboral del personal de l'Ajuntament, que suposa millores a nivell organitzatiu, formació i salut, entre d'altres. El document, que va tenir el suport de tots els sindicats, va ser votat favorablement per l'equip de govern, format per PSC i CiU. S'hi van abstenir CpR i PP.

Així mateix, també es va donar llum verda a la nova catalogació de llocs de treball del personal municipal, amb els vots favorables de l'equip de govern i el CpR i l'abstenció del PP.

Un altre dels punts tractats va ser l'aprovació d'una modificació de partides del Patronat Municipal de Cultura, consistent en un desglossament de les subvencions, conforme marca la nova Llei de subvencions. Van votar a favor els dos partits de l'equip de govern i el PP, mentre que el CpR va estar en contra.

A l'apartat de mocions, se'n van debatre 3. La primera, presentada pel PSC, demanava el suport a les associacions de cultura popular i tradicional catalana relacionades amb l'ús del foc. La segona, presentada també pel grup socialista, feia referència a la participació local en els ingressos estatals. Totes dues van ser aprovades per unanimitat. Per últim, CIU va presentar una moció sobre la transposició de la directiva europea de serveis en el mercat interior, que va ser aprovada amb el vot favorable de CiU i l'abstenció de la resta.

L.P.