Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet participa al Cicle de Passejades per a la gent gran

El passat dimecres, 210 avis van participar en el Cicle de Passejades que organitza la Diputació de Barcelona i que té per objectiu motivar les persones gran per fer exercici físic. El Patronat Municipal d'Esports de Ripollet, que està inclòs en aquest cicle, ha organitzat aquesta sortida per quarta vegada.El grup va sortir del Poliesportiu cap a l'àrea de lleure de Can Coll on es van trobar amb els participants de les altres poblacions i es va fer un esmorzar conjunt.

Seguidament, els autocars van dur els excursionistes al Forat del Vent on, a les 11, va començar la passejada que va arribar a la zona de Canaletes sobre la una del migdia. La trobada es va desenvolupar amb total normalitat i en tot moment van estar acompanyats per membres de la Creu Roja i de Protecció Civil.

Un cop finalitzada la passejada, es va fer un dinar de germanor al poliesportiu municipal, que va comptar amb la presència l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo. L'alcalde es va adreçar als participants amb unes paraules de benvinguda i, com a cloenda, alguns dels participants van realitzar un ball. La festa va finalitzar sobre dos quarts de quatre de la tarda.

L.P.