Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple ordinari del 26 de febrer

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà el proper dijous, 26 de febrer, una sessió plenària de caràcter ordinari amb sis punts a l'ordre del dia. Les principals propostes d'acords són l'aprovació del pacte de condicions de treball de personal funcionari i del conveni de treball del personal de l'Ajuntament de Ripollet. El Ple, que començarà a les 19.30 hores, es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm).

També es presentarà a aprovació la modificació de la catalogació de la valoració de llocs de treball del personal del consistori, adequant-la a l'organització actual. Durant la roda de premsa de presentació del Ple, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d'Hisenda i Personal, Imma Viera, van destacar la importància del fet que tots els sindicats hagin signat el conveni. Viera també va explicar que s'han diferenciat dues parts a l'hora de plantejar el conveni. D'una banda, la part econòmica, on els representants sindicals han tingut en compte la situació actual i on s'ha intentat que els treballadors no perdin el seu poder adquisitiu. D'altra banda, s'ha treballat l'aspecte de les condicions de treball, amb millores en quant a l'organització (funcionarització del personal laboral, l'establiment de les 35 hores setmanals, Pla de formació, regularització de la segona activitat, etc.); salut laboral (renovació de vehicles i equips informàtics, formació específica,etc); millores socials (pla de pensions, ajuts per fills discapacitats, etc.) i la incorporació de la legislació autonòmica i estatal relativa a la conciliació entre la vida laboral i social.

El Ple també sotmetrà a aprovació un expedient de modificació de crèdits del Patronat Municipal de Cultura, consistent en un desglossament de les partides dedicades a subvencions.

A l'apartat de mocions, es debatran dues presentades pel PSC, la primera de suport a les associacions de cultura popular i tradicional catalana relacionades amb l'ús del foc, i la segona relativa a la participació local en els ingressos estatals. També es presentarà a aprovació una moció de CiU sobre la transposició de la directiva europea de serveis en el mercat interior.

R.H.