Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propera posada en marxa del Kftí Can Mas

El proper 2 de març entrarà en funcionament el Kftí Can Mas, dins les noves instal·lacions de l'Oficina de la Llei de Barris, a l'illa interior del parc de Rizal. Va adreçat a joves de 12 a 17 anys i comptarà amb activitats, com ara tallers, xerrades, reforç escolar, etc., tres tardes a la setmana i dissabtes alterns. Es treballarà en dos grups, la programació serà trimestral i el seu cost de 21 euros al mes.

Informació
Fins a l'obertura del centre, la informació es facilitarà al Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi 6, de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i el dimecres de 9 a 13 hores. També es pot contactar per telèfon 93 586 46 52 i a partir del 2 de març a l'Oficina de la Llei de Barris, al carrer de Montcada, 77-79, de 8 a 15 h i de 16 a 21 h o trucant al 93 504 60 40.

Llei de Barris
El Kftí Can Mas forma part dels programes de foment de la integració social i cultural per tal d'aconseguir millor qualitat de vida al barri i forma part del Pla d'Actuació Integral del Barri de Can Mas. L'objectiu principal del Kftí Can Mas és potenciar el desenvolupament integral dels joves, tant des de la perspectiva individual com col·lectiva, per tal de regenerar i potenciar la imatge del barri en el municipi, promovent processos de participació social.

Inauguració de les instal·lacions
Amb l'objectiu de donar a conèixer el projecte Kftí Can Mas i la resta de programes i serveis ubicats a l'Oficina del PIIBCM, es realitzarà l'acte d'inauguració el proper dissabte 28 de febrer, a partir de les 11:00. Es faran activitats lúdiques relacionades amb les arts urbanes, destinades a la població jove, tant al Kftí com al parc de Rizal.

F.R.