Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al Carnaval 2009

Al voltant de 600 de persones van participar a la rua de Carnaval que es va celebrar dissabte, 21 de febrer. En total van ser 14 les comparses de grup que van desfilar pels carrers de Ripollet i 5 de reduïdes o individuals. El Patronat Municipal de Cultura fa una valoració molt positiva de totes les activitats organitzades i destaca especialment la gran participació d'enguany ja que la rua ha comptat amb un centenar de persones més respecte l'any passat.

El Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus es va omplir divendres a la tarda per a la celebració del Carnaval infantil. Dissabte la rua va transcórrer amb normalitat i els carrers es van omplir de ciutadans durant les 4 hores que va durar la desfilada. Pel que fa al concurs de comparses, el jurat va destacar les comparses que comptaven amb membres de totes les edats i va decidir respectar al 100% la votació tot i donar-se una coincidència en alguns premis. Així, el premi al millor conjunt, a la comparsa més divertida i a la millor coreografia va ser per ‘La corte del Faraón'; i el premi al millor vestuari va ser per ‘La gran final'. Finalment, el premi a la millor disfressa individual va ser per ‘Recorriendo el far west'. Un cop al Pavelló, totes les comparses van dur a terme la seva exhibició.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència del president-delegat del Patronat Municipal de Cultura, Ferran Tornel, qui, a banda de lliurar els premis, també va atorgar un diploma i un premi en metàl·lic de participació a totes les comparses. La rua va estar encapçalada un cop més pels Diables de Ripollet i les Bruixes van organitzar l'espectacle piromusical i van representar el ja tradicional conte del Vell i la Vella al parc d'Oriol Martorell.

El programa d'actes de Carnaval finalitzarà dimecres, a les 20 hores, amb la tradicional sardinada popular a càrrec de El Setrill al pati del Centre Cultural, i amb una exposició de fotografies a càrrec de l'AFOCER a la sala 1 del Centre Cultural.

F.R.