Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iván Roguera es classifica pel Campionat d'Espanya de 800 metres

Iván Roguera representarà a la Ripollet Unió Atlètica al Campionat de Espanya Juvenil de 800m en pista coberta després d'aconseguir la mínima necessària en el Campionat de Catalunya que es va disputar el passat cap de setmana a Vilafranca.

A la semifinal dels citats campionats va demostrar que es trobava en plena forma. L'atleta de la RUA es va imposar amb autoritat a la semifinal amb una marca de 2:02,73. A la final va córrer de manera intel·ligent, aconseguint la segona posició amb una marca de 1:58,52.

Al mateix campionat, però a la categoria infantil van participar dos atletes més de la RUA: Clàudia Martínez, que va finalitzar 11a, a la prova de 100 metres i Carlos Roguera que va acabar 13è a la mateixa prova.

El fondistes de la RUA es va repartir en diferents proves. Juan Arias i Jose Gonzalez van participar al 10 km de la Vila de Sant Boi. Carles Corretges va disputar la 21a Mitja Marató de la Ciutat de Balaguer on va aconseguir finalitzar a la posició 26. Finalment Francisco Javier Linares es va desplaçar fins a Sevilla per disputar la XXV Marató Ciudad de Sevilla on va acabar a la posició 1.658, d'entre 2.282 participants.