Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Corte del Faraón triomfa al concurs de comparses del Carnaval 2009

Més de mig miler de persones van participar a la rua de Carnaval del passat dissabte, 21 de febrer, a Ripollet. En total es van inscriure 13 comparses i 5 de reduïdes o disfresses individuals. Pel que fa al veredicte, la comparsa La Corte del Faraón va aconseguir tres dels cinc premis que es van atorgar. Així, va ser seleccionada com a millor conjunt, la comparsa més divertida i la millor coreografia.

El premi al millor vestuari va ser per a La Gran Final, que simulava un partit de futbol americà. I per últim, Recorriendo el Far West se'n va emportar el premi a la millor disfressa individual. Després de la rua, milers de persones van presenciar al parc d'Oriol Martorell la llegenda del vell i la vella, els versots i l'espectacle de música i foc a càrrec de Les Bruixes de Ripollet. La festa de dissabte va finalitzar amb la Marxa Jove, al Pavelló de Joan Creus, amb concurs de disfresses inclòs.

El programa de Carnaval, que es va iniciar divendres amb el carnaval infantil, tancarà el dimecres, 25 de febrer, amb una sardinada popular al pati del Centre Cultural, a càrrec de l'Associació Gastronòmica El Setrill. També s'ha programat una exposició de fotografies a la sala 1 d'exposicions, a càrrec de l'AFOCER.

Foto 1: La Corte del Faraón
Foto 2: La Gran Final
Foto 3: Recorriendo el Far West
Foto 4: Festa infantil
Foto 5: Carnaval al Mercat Municipal

R.H.