Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR demana explicacions a l'IMPSOL sobre els beneficis dels pisos d'HPO

El CpR ha adreçat una carta a la presidència de l'IMPSOL per preguntar quins han estat els beneficis obtinguts en la primera promoció de pisos d'HPO a Ripollet i quina és la previsió de la segona. També requereix a quina finalitat es destinen aquests beneficis. El grup municipal creu, i així ho ha fet saber a través d'un comunicat, que el preu que paguen els adjudicataris pels pisos està molt per sobre del cost real dels mateixos.

En opinió de José Luís Muñoz, regidor del Compromís, "a Ripollet ja tenim pèssimes experiències sobre la gestió dels habitatges de protecció oficial. Les dues empreses públiques participades per l'ajuntament que han fet pisos protegits a la Vila han hagut de plegar per fallida, sense poder ni voler aclarir quins han estat els motius. Tot plegat en mig d'escàndols i processos judicials que han posat en dubte la gestió que se n'ha fet".

Pel regidor "no podem arriscar-nos a tenir nous escàndols. Ja n'hi ha prou amb que s'estiguin promovent pisos que estan fora de l'abast de les persones que més ho necessiten. Cal que es sigui transparent en tot el què envolta la construcció d'habitatges públics".

El COP-Cpr espera obtenir una resposta clara de l'IMPSOL, la qual farà pública a tota la ciutadania.


L.P.

PD: A primera fila, el grup del CpR al darrer Ple, celebrat al mes de gener.