Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita al Centre de Salut Mental

El passat dijous, 12 de febrer, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat de regidors dels municipis de Montcada i Cerdanyola, van visitar les instal·lacions del Centre de Salut Mental, situat al parc de Massot. Aquest Centre, que anteriorment estava situat a Cerdanyola del Vallès, ha traslladat els serveis per a adults a un nou edifici prefabricat, per poder donar servei a tots els usuaris que ho requerien.

El servei es va obrir l'any 1994, a Cerdanyola del Vallès, per a persones adultes a partir de 18 anys. Ofereix diferents serveis i programes per a les poblacions de Cerdanyola, Montcada i Ripollet i treballen amb tots els Centres d'Atenció Primària de les tres poblacions. El centre té un equip de 5 psiquiatres, 4 infermers, 3 psicòlegs, una treballadora social i el personal d'administració. Un cop estigui construït l'Hospital Ernest Lluch, els serveis de Salut Mental del CAP II es traslladaran a l'hospital i els serveis d'aquest nou espai s'instal·laran al CAP II.

F.R.

Foto:
- L'alcalde de Ripollet, amb el personal del servei, entre ells el doctor Carlos Carmona, coordinador del Centre de Salut Mental, acompanyats també de la regidora de Salut Pública, Gemma Edo.
- Vista exterior de l'edifici.