Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona valoració de l'aplicació de la Llei de Dependència a Ripollet

El passat dimecres 11 de febrer, la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó i el director del Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones amb dependències de la Generalitat de Catalunya, Jordi Tudela, van valorar molt positivament l'aplicació de la Llei de Dependència a Ripollet. De les més de 500 sol·licituds, un 61% ja han estat ateses. Aquesta fita s'ha aconseguit, segons Tudela, gràcies a la gran feina realitzada des de l'administració local.

Actualment tot el procés administratiu i de valoració que suposa acollir-se a aquesta llei s'estableix en un període d'entre 9 i 12 mesos. Segons Jordi Tudela, està previst que aquest any que acabem de començar el temps d'espera s'ajusti al que estava previst en un principi. Tudela també ha admès que les previsions inicials han estat desbordades i que moltes de les sol·licituds han permès conèixer la situació d'algunes famílies que, d'una altra manera, no haurien demanat ajut a Serveis Socials.
De les ajudes que la Llei de Dependència té previstes, la més demandada és la de prestació econòmica per a cuidadors no professionals.

Recordem que per a més informació es poden dirigir a Serveis Socials (carrer de la Salut, 1) o bé trucar al telèfon de la dependència, el 900 300 500.


Foto: La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet, Maria Lladó i Jordi Tudela, director del Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones amb dependències de la Generalitat de Catalunya.

L.P.