Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'executiu local de CDC valora positivament l'aplicació de la Llei de Barris

L'executiu local de CDC es va reunir el passat 10 de febrer per analitzar el desenvolupament inicial de la llei de Barris de Can Mas. Els seus membres van valorar molt positivament l'aplicació del Pla i van considerar un èxit la inauguració del Centre Cívic realitzada el passat dissabte dia 7 de febrer.

Des de CDC han afirmat que seguiran treballant per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri, mitjançant una sèrie d'equipaments que ajudin a desenvolupar activitats de caire social i cultural, així com a la integració dels nou vinguts i de les persones amb més necessitats.

El nou centre cívic, el CEIP el Martinet i l'IES Can Mas són exemples clars de la voluntat que te l'equip de govern en aquest sentit. Des de l'executiva s'espera que es remodeli el parc Primer de Maig, com a millora dels espais públics de gaudi dels veïns i que també es pugui instal•lar en aquest barri la segona biblioteca pública de Ripollet.

També es treballarà conjuntament amb el grup municipal per tal que l'equip de govern tiri endavant els 22 programes del Pla d'Intervenció Integral que es portaran a terme al barri de Can Mas, tenint en compte que també se'n podran beneficiar tots els veïns i veïnes de Ripollet.